Színházi előadás Alsóőrben

History | Bewegte Geschichte

Színházi előadás Alsóőrben

Nagy sikert aratott az Alsóőri Színjátszócsoport "A nagy ékszerész" című komédiája, mely Karinthy Frigyes tollából származik és az 1930-as éveket tárja elénk.

"Der große Juwelendieb" heißt eine ungarische Komödie aus den 1930er Jahren, die dem Unterwarter-Theaterverein 2014 an drei Abenden ein ausverkauftes Haus bescherte.

Hinweis der Redaktion: Dieser Beitrag ist in ungarischer Sprache.
Sendung: Adj´Isten magyarok
Gestaltung: Elizabeth Hausmann-Farkas
Mitwirkende: René Farkas, (a Nagy ékszerész), Zsolt Major, (gyáros) Emilia Major, (gyáros lánya) Evelin Liszt, (menyasszony), Ernő Kelemen, (Öreg betörő), Gerhard Farkas, (Suvix), Anna Bauer, (első nagynéni), Nándi Szabó, (Alsóőri Színjátszó Egyesület, elnök)